fbpx
Branding - Marketing - Design

Services

PROMOVARE SOCIAL MEDIA

Ne-am concentrat pe o abordare modernistă foarte pragmatică, o documentație intensă a fiecarei nise in parte și raspunsuri rapide.
Fiecare proiect ne-a facut mai puternici.

PROMOVARE SOCIAL MEDIA

Social Media a acaparat lumea internetului, si nu numai. Social Media este de fapt prezent in vietile tuturor astfel incat, era inevitabil sa ajunga sa influenteze marketing-ul online. Dupa cateva sesiuni de sondare si cercetare, s-a ajuns la concluzia imbucuratoare pentru noi si pentru companiile care practica marketing-ul online, ca aproximativ 75% dintre vizitatorii internetului si practicanti ai shopping-ului online, sunt influentati de social media in momentul in care decid sa faca o achizitie de produs sau serviciu.

IMPORTANTA PROMOVARII PE SOCIAL MEDIA

Din acest motiv este foarte important ca afacerea condusa de tine prin intermediul companiei tale sa detina un grad ridicat de popularitate in mediul retelelor sociale. In caz contrar, vei avea doar de pierdut deoarece, vei pierde teren in fata concurentei care prin intermediul retelelor sociale va putea sa isi creeze o relatie stabila si de durata cu oamenii care la un moment dat se vor dovedi a fi clienti, si vor fi clientii concurentei, nu ai tai.

In timpul petrecut pe retelele sociale, clientii tai au asteptari ca pe langa lucrurile casual pe care le fac prin intermediul retelelor sociale, sa castie putin timp, si sa iti gaseasca firma ta acolo, in diferite scopuri: de a interactiona cu tine, de a simti ca aveti o relatie apropiata. Acele 70 de procente sunt un numar decisiv, si toti acestia isi doresc ca firma ta sa fie prezenta pe reteaua lor sociala preferata.

CE ITI OFERIM NOI?

Prin intermediul companiei noastre vei putea fi prezent pe toate retelele sociale relevante si vei putea sa iti constitui o comunitate care sa iti fie fidela si care sa apeleze la tine de fiecare data cand vor avea nevoie de un serviciu/produs pe care il oferi.

Servicii complete pentru:

Facebook

Este de departe cunoscut faptul ca Facebook este cea mai populara retea sociala din lume, si asta se oglindeste perfect si in Romania. Nu mai putin de 8 milioane de romani sunt activi pe aceasta retea de socializare, astfel ca firma ta nu poate lipsi de pe Facebook. In ultimul timp, Facebook s-a transformat si a devenit usor, usor, un mediu online in care promovarea de brand-uri este incurajata. Pagina de Facebook a companiei tale poate fi definitorie pentru un numar mare dintre clientii deja existenti dar si potentialii clienti. Aspectul pe care il prezinti pe pagina de Facebook, trebuie sa fie unul atractiv dar si unul care sa incurajeze oamenii sa il parcurga cu atentie. Din aceste motive, trebuie depus un efort in plus in mentinerea acestei pagini, mai precis, in asigurarea unui continut vizual atractiv.

Marketing-ul prin social media, este o ramura a marketing-ului care permite interactiunea mai frecventa cu publicul, prin intermediul unor postari, articole, videoclipuri sau imagini. De aceea trebuie sa te asiguri ca toate aceste elemente pe care le postezi pe pagina ta de Facebook sunt relevante pentru directia in care activezi cu business-ul tau.

Nu in ultimul rand, nimeni nu isi doreste ca pe Facebook sa gaseasca communicate de presa cu temeni oficiali care sa necesite un ton sobru. Pe Facebook lumea doreste sa se relaxeze, de aceea este recomandata utilizarea unui ton mai amical si pe placul utilizatorilor.

Instagram

O poza face cat o mie de cuvinte, si ne place sa consumam continut sub aceasta forma. Acesta este exact motivul pentru care Instagram castiga popularitate in fiecare zi.

Daca activezi intr-o companie creativa, aceasta retea de socializare poate fi locul perfect in care sa te promovezi.

Pe langa faptul ca este o retea sociala prin care poti avea un “reach” mare organic, este si un loc perfect in care activeaza zeci de mii de influenceri.

LinkedIn

LinkedIn este o retea atipica, prezentandu-se ca fiind o retea perfecta pentru profesionisti. De fapt, LinkedIn este cea mai mare retea destinata profesionistilor din diferite domenii, din intreaga lume. Procentual vorbind, nu mai putin de jumatate (50%) dintre oamenii care detin conturi active pe aceatsa retea sociala, sunt direct influentati in alegerea companiilor de la care achizioneaza produse sau servicii. Folosind un joc de cuvinte, putem spune ca este o hotarare profesionista, aceea de a mentine o relatie activa cu utilizatorii acestei platforme sociale. Primul pas pentru a completa aceasta relatie activa este acela de a fii tu activ pe LinkedIn in prima faza.

Aceasta retea sociala faciliteaza procesul de selectie a unor potentiali clienti, precum si procesul de mentinere a unei comunicari sanatoase cu clientii deja existenti. Prin intermediul LinkedIn vei putea oferi o imagine mai profesionala asupra brand-ului tau, deoarece LinkedIn este destinat pentru aceste actiuni, si nu pentru relaxare precum Facebook. Profesionistii acceseaza LinkedIn pentru a cauta noutati si stiri despre companiile cu care doresc sa interactioneze.

Chiar daca LinkedIn poate parea o retea sociala mai greu de utilizat, odata ce ati hotarat sa apelati noi, vom avea noi grija ca pagina ta de LinkedIn sa se ridice la standard si automat, la asteptarile utilizatorilor.

Twitter

Twitter a evoluat foarte mult in ultimii ani, si a devenit un mediu perfect de promovare al afacerilor de talie mica sau mijlocie. Twitter se evidentiaza in comparatie cu celelalte retele sociale, prin cateva particularitati unice. De exemplu, postarile de Twitter sunt limitate la numarul de caractere, ceea ce obliga utilizatorul sa concentreze mesajul astfel incat sa fie concis si la obiect, fara a devia prea mult de la subiect. De asemenea, tweet-urile pot fi actualizate foarte repede, si spre deosebire de Facebook, ordinea in care vor aparea aceste tweet-uri va fi cea reala, si nu se va creea un haos din punt de vedere cronologic.

Aproximativ 70% din utilizatorii Twitter au demonstrat ca au o inclinatie inspre a alege ca brand de la care sa achizionteze  un produs/serivicu, un brand pe care il urmaresc pe Twitter. Desi nu dispune de o popularitate precum cea a Facebook-ului, exista cel putin 300.000 conturi de Twitter active in Romania. Daca tu si compania ta nu mentineti o activitate constanta pe Twitter, vei putea pierde o multime de potentiali clienti.

Nu conteaza daca nu ai experienta cu Twitter-ul, compania noastra te poate ajuta sa te familiarizezi cu tweet-urile si hastag-urile astfel incat sa devii si tu relevant pe aceasta retea de socializare decisiva in marketing-ul online. Apeleaza la noi si vom putea sa iti fixam relatiile cu clientii existenti, si de asemenea vom putea sa atragem client noi prin intermediul Tweeter-ului.

YouTube

Desi in mod clasic, YouTube, nu poate fi considerata o retea de socializare, in ultimul timp, a primit si acest statut. Poate fi greu de crezut, dar YouTube este al doilea cel mai utilizat motor de cautare din lume, in ciuda faptului ca pe piata exista alte motoare de cautare mai consacrate, precum Yahoo sau Ask.

In fiecare luna, videoclipurile de pe YouTube beneficiaza de miliarde de ore de vizualizari, iar acest lucru ar trebui sa te motiveze sa mentii o activitate sporita prin intermediul video-urilor postate pe YouTube. Arata potentialilor clienti ce poti tu sa faci si ce poti sa oferi, cu ajutorul modului preferat de promovare, si anume video.

Prin intermediul YouTube, este cel mai usor sa iti duci afacerea dincolo de granitele fizice, interactiunea pe YouTube fiind la un nivel foarte ridicat, ignorand orice pozitionare geografica.

Realizam continut nativ pentru fiecare platforma de social media pe care activati.

Haide sa lucram impreuna! Suna acum: 0741696041