fbpx
Branding - Marketing - Design

Campanii AdWords si PPC

Campanii AdWords si PPC

Ne-am concentrat pe o abordare modernistă foarte pragmatică, o documentație intensă a fiecarei nise in parte și raspunsuri rapide.
Fiecare proiect ne-a facut mai puternici.

Daca iti doresti sa realizezi campanii PPC de succes prin care sa iei fata competitorilor tai pe AdWords sau Facebook Ads, ai venit la locul potrivit. Ce oferim noi in aceste directii, mai precis in management-ul campaniilor PPC, precum si managementul campaniilor AdWords, sunt servicii de calitate. Vom reusit sa iti marim numarul de clienti cu un procent semnficiativ daca apelezi la noi pentru organizarea si buna functionare a acestor tipuri de campanii.

PPC este abrevierea sintagmei Pay Per Click. Acest tip de campanie este o deschizatoare de usi referitor la cladirea unui brand de success, oferind oportunitati de-a dreptul uimitoare pe care le poti folosi in constructia brandului tau. De asemenea prin intermediul campaniilor PPC, poti creste si procentul de vanzari directe.

VREM CAMPANII PPC DE SUCCES. DAR CUM?

Pentru realizarea unei campanii PPC de succes, este necasar cu mult mai putin timp comparativ cu campaniile de optimizare SEO, care se vad dupa luni de zile. Acest timp ar fi destinat constructiei unui anunt atragator si intrigant, iar rasplata pentru configurarea unui astfel anunt, va fi imediata, deoarece in conditiile corecte, poate genera venituri imediate.

Pe langa aceste ore pe care le petreci cu scopul de a configura un anunt reusit, in campaniile PPC trebuie investit timp si pentru a cerceta constant piata, precum si pentru anumite procese de testare. Scopul acestor actiuni este acela de a continua sa obtii un ROI (rentabilitate a investitiei) constant si satisfacator, pe cat de mare posibil.

CAMPANII ADWORDS OPTIMIZATE CORECT = BANI IN BUZUNARUL TAU

Noi punem accentul pe eficientizarea investitiilor pe care te hotarasti sa le faci in acest domeniu, astfel noi urmarim ca indiferent de suma pe care esti dispus sa o cheltuiesti, aceasta depinzand doar de tine, noi sa iti asiguram cel mai eficient si cel mai valoros trafic. La urma urmei, scopul companiei noastre este acela de a-ti ajuta compania ta sa iti asigure un venit, si mai mult de atat, un profit cat mai mare posibil. Noi ne dorim ca in urma rularii campaniilor PPC, tu sa obtii rezultatele asteptate si poate chiar mai bune decat atat.

REALIZAM CU SUCCES CAMPANII ADWORDS SI NU NUMAI…

In urma managementului asigurat de noi asupra campaniilor PPC, echipa noastra promite ca tu vei reusi sa atingi urmatoarele obiective:

  • CRESTEREA SEMNIFICATIVA A TRAFICULUI PE WEBSITE-UL TAU

Modul nostru de cladire si de gestionare al campaniilor PPC fie ele Facebook Ads sau Google AdWords, asigura o imbunatatire a traficului, fapt care va fi resimtit imediat, dispunand de acelasi buget, sau in unele cazuri, dispunand de un buget mult mai redus.

  • OBTINEREA UNUI TRAFIC TARGETAT

Cantitatea nu este principalul nostru scop, deoarece noi incercam sa pastram un nivel calitativ ridicat al campaniilor pe care le initiem. Strategiile la care apelam in ceea ce priveste managementul campaniilor PPC, iti va facilita drumul spre atingerea obiectivelor de marketing pe care ti le-ai setat in planul tau de marketing initial.

  • DIMINUAREA PRETULUI PLATIT PER CLICK

Cum am mentionat anterior, scopul nostru este acela de a-ti reduce costurile astfel incat, specialistii pe care ii avem in echipele noastre, au ca target o diminuare a costurilor camapaniilor PPC, astfel incat tu sa nu mai fi nevoit sa platesti pentru lucrurile inutile aduse de acest tip de campanii. In acest fel se va obesrva o reducere semnificativa a costului per click.

  • ADOPTAREA UNUI ROI FASCINANT

La urma urmei, ceea ce se urmareste printr-o campanie PPC eficienta este obtinerea unui ROI excelent. De aceea echipele noastre urmaresc amplificarea numarului de clienti, in acelasi timp in care costurile se vor dimminua. Desi pare greu de realizat, specialistii nostri sunt priceputi in aducerea celor mai bune ROI-uri din campaniile PPC initiate si gestionate de ei.

Campania PPC necesita un management bazat pe o strategie bine definita inainte de startul acestei campanii, iar pentru a putea lucra in mod organizat este recomandata urmarirea unor pasi, astfel incat gestionarea campaniei PPC sa fie una cat mai eficienta.

Haide sa lucram impreuna! Suna acum: 0741696041

At our creating provider it is easy to pick essay writers for just about any budget allowed. We make certain the highest quality of each report they supply bestessay