fbpx
Branding - Marketing - Design

Optimizare SEO (Search Engine Optimization)

Services

SEO (Search Engine Optimization)

Ne-am concentrat pe o abordare modernistă foarte pragmatică, o documentație intensă a fiecarei nise in parte și raspunsuri rapide.
Fiecare proiect ne-a facut mai puternici.

MOTOARELE DE CAUTARE

Motoarele de cautare sunt cheia oricarei actiuni pe care doreste cineva sa o realizeze pe Internet. Din analiza statistica a intregului trafic mondial, incluzand mai ales tranzactiile realizate in mediul on-line, se observa ca un procent urias il reprezinta numarul tranzactiilor on-line si al traficului on-line realizate cu ajutorul motoarelor de cautare.

Din pacate, pentru business-ul online, din cauza lipsei de optimizare a paginilor web, mai mult de 84% dintre paginile de Internet nu sunt recunoscute de catre motoarele de cautare uzuale. Prin lipsa de optimizare ne referim la continutul neadecvat si/sau structurat intr-un mod neprofesionist sau adeseori chiar la arhitectura de baza a site-ului, care poate avea o structura dezavantajoasa din pespectiva motoarelor de cautare.

CE INSEAMNA OPTIMIZARE SEO

Optimizarea motoarelor de cautare (notat in mediul de specialitate cu acronimul SEO de la Search Engine Optimization) este un proces de favorizare a vizibilității site-ului web pe care il detii în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare.

SEO reprezintă totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o formă în care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de un motor de căutare pentru diverse cuvinte-cheie, astfel mărindu-se traficul calitativ al site-ului și experiența oferită utilizatorilor. Această „stiinta” relativ nouă implică un set de operații efectuate de echipa de promovare în sensul creșterii pozițiilor unui site web în lista de rezultate ale căutărilor, pentru anumite cuvinte sau expresii cheie, interesante și relevante din punctul de vedere al afacerii respective.

Maximizarea eficientei va aduce o popularitatea mai ridicata printre rezultatele motoarelor de cautare, astfel incat, dupa o optimizare SEO, pagina ta web va beneficia de o pozitionare naturala in motorul de cautare, mai precis in rezultatele oferite de acesta pentru diferite cautari.

CE INSEAMNA PPC

Plata-pe-clic (notata in mediul de specialitate cu acronimul PPC de la Pay-Per-Click) eate un model de marketing pe Internet, în care agenții de publicitate plătesc o taxă de fiecare dată când se face clic pe unul dintre anunțurile lor. În esență, este o modalitate de a cumpăra vizite pe site-ul dvs., în loc să încercați să “câștigați” aceste vizite în mod organic.

Publicitatea pe motoarele de căutare este una dintre formele cele mai populare de PPC. Acesta permite agenților de publicitate să liciteze pentru plasarea anunțurilor în legăturile sponsorizate ale unui motor de căutare atunci când cineva caută pe un cuvânt cheie care are legătură cu oferta lor de afaceri. De exemplu, dacă oferim un cuvânt cheie “software-ul PPC”, anunțul nostru ar putea apărea în primul loc pe pagina de rezultate Google.

PPC VS SEO

A nu se face confuzia cu renumitele campanii PPC (pay-per-click), care se axeaza pe cumpararea unor pozitii in motorul de cautare, unde nu este vorba de o pozitionare naturala, organica – anunturile PPC au in fata scris “AD” (reclama).

Optimizarea SEO poate fi catalogata ca fiind o campanie de PR (Public Relationships), deoarece se bazeaza pe metode care vor face ca site-ul tau sa urce in mod treptat si complet natural in ierarhia motorului de cautare. Din aceste motive, cand se apeleaza la optimizarea SEO, trebuie constientizat faptul ca e nevoie de rabdare, si ca nu va oferi un rezultat imediat. Procesul de crestere a popularitatii site-ului in motorul de cautare necesita concentrare pe obiectiv, un stagiu de mentenanta care sa fie in continuu prezent si efectuat corect, precum si cercetarea pietei. Toate aceste actiuni se vor concluziona cu aparitia site-ului tau in paginile incipiente ale motorului de cautare.

CUM FUNCTIONAZA GOOGLE

Pentru a lua un exemplu de motor de cautare, putem apela la Google, pentru ca este de departe cel mai popular motor de cautare existent. Rezultatele oferite de acesta sunt bazate pe mii de ore de munca a unor ingineri si tehnicieni angajati de compania Google, cu scopul de a dezvolta un set de algoritmi. Acest set de algoritmi secreti sunt influentati de foarte multi factori, cum ar fi: relevanta paginii web, arhitectura acesteia, si in cele din urma, cel mai evident, popularitatea. Scopul final al acestor algoritmi este de a oferi publicului care utilizeaza Google  rezultate extrem de subiective.

SEO DE SUCCES INCEPE CU O BAZA SOLIDA

Inainte de a intra efectiv in arhitectura paginii web a companiilor cu care colaboram, la startul procesului de optimizare SEO, vom pune bazele pe intelegerea afacerii clientului nostru. Inainte de toate cautam sa cunoastem toate detaliile legate de obiectivele si scopurile cu privire la marketing, pe care si le-a fixat clientul, si nu mai putin, produsele si/sau serviciile pe care doreste compania clienta sa le comercializeze. Un alt factor important, necesar de stiut, este competitia, astfel incat sa putem realiza un plan de optimizare tinand cont si de strategia ei. In cele din urma, un lucru care merita analizat este consumatorul.

In cele ce urmeaza in procesul de optimizare SEO, o echipa delegata de compania noastra, va conduce un audit asupra site-ului clientului analizand in principal diferite elemente bine stabilite. Printre aceste elemente, putem aminti in primul rand continutul site-ului, elemente de design, care sunt definitiorii in atractia clientilor, precum si arhitectura din background a site-ului, dar si structura lui impreuna cu popularitatea. Practic, echipa noastra va analiza prin intermediul auditului, toti factorii luati in considerare de catre algoritmii motoarelor de cautare.

Dupa ce acest audit se va concluziona si se va putea intocmi un raport, vom putea trece la urmatorul pas al procesului de optimizare SEO: stabilirea unui plan de ridicare a standardelor site-ului. Se va pune accent pe elementele site-ului care consideram ca au un deficit mai decisiv, precum si elemente care vor conduce spre o optimizare a afisarilor in paginile motoarelor de cautare.

CE ITI OFERIM NOI?

Pentru a pune la punct un plan bine stabilit, de optimizare a unei pagini web, este necesara mai intai, o intelegere concreta a acestor algoritmi, si pana la urma o cunoastere a modului in care opereaza motoarele de cautare, astfel incat sa poata fi decis modelul de abordare al procesului de optimizare SEO.

CanDoMedia pune la dispozitia clientilor pe care ii consiliaza, un set de servicii SEO care vor ajuta site-urile sa primeasca popularitatea dorita, prin cresterea traficului organic.

Pe langa faptul ca dispunem de cunostinte avansate in tot ceea ce presupune domeniul de site-uri: arhitectura, tehnologii, dar si domeniul motoarelor de cautare, incluzand algoritmii acestora, stapanim si secretele ascunse ale marketing-ului online, astfel incat putem aplica metode si tehnici care si-au dovedit avantajele si au reusit sa aduca o crestere a ierarhiei bazata pe cuvinte cheie a motorului de cautare utilizat. Fiecare campanie de optimizare SEO este unica si adaptata fiecarui client in parte.

Realizam continut nativ pentru fiecare platforma de social media pe care activati.

Haide sa lucram impreuna! Suna acum: 0741696041

We have company of essay freelance writers in Great britain who propose superior quality And prompt essay assist you & essay formulating assistance Great britain at cost-effective price points, Get affordable on all sales essay help