fbpx
Branding - Marketing - Design

WEBDESIGN

Ne-am concentrat pe o abordare modernistă foarte pragmatică, o documentație intensă a fiecarei nise in parte și raspunsuri rapide.
Fiecare proiect ne-a facut mai puternici.

Imaginea are un impact decisiv cu privire la prima impresie a clientilor in legatura cu brand-ul tau si cu compania pe care o detii si incerci sa o promovezi. In doar cateva clipe, prin intermediul imaginii, trebuie sa impresionez orice persoana care iti viziteaza pagina web, astfel incat sa isi formeze o parerea placuta si sa continuea sa navigheze pe site-ul tau. Din acest motiv trebuie sa te asiguri ca oferi o imagine incantatoare clientilor.

Putem considera ca un aspect placut al site-ului poate sta la baza inceperii unei relatii de tranzactionare cu potentialii clienti. Inainte sa incepi sa lucrezi la arhitectura si la structura trebuie sa te asiguri ca imaginea reprezentativa pentru business-ul tau este una care atrage priviri si care provoaca zambete.

WEB DESIGN – PRIMUL PAS IN IDENTITATEA TA ONLINE

Desigur, daca design-ul este primul pas nu inseamna ca este si cel mai important, deoarece pe langa webdesign, pe site-ul tau trebuie sa fi sigur ca sunt amplasate si alte elemente destinate optimizarii.  Toate aceste elemente, imbinate intr-un design placut, pot pune baza unei cladiri in care sa mentii relatiile cu clientii si in care sa optimizezi aceste relatii. Nu in ultimul rand, continutul pe care il afisezi pe site, este si el important intr-o pondere considerabila. Indiferent ca acest continut se bazeaza in mare parte pe imagini, sau pe videoclipuri sau chiar pe articole, procentajul de relevanta in succesul site-ului este acelasi, acest fapt fiind tradus intr-o necesitate de atentie pe care trebuie sa o acorzi continutului.

CE SPUN CIFRELE

Un studiu realizat in urma cu 5 ani, cand piata telefoanelor mobile, mai ales a smartphone-urilor nu era inca atat de dezvoltata, ofera informatii conform carora mai mult de 60% dintre detinatorii de smartphone-uri care au depasit varsta majoratului, se folosesc de aceste device-uri pentru a accesa Internetul.

Dat fiind faptul ca popularitatea smartphone-urilor a crescut drastic, dar si diminuarea costurilor utilizarii serviciilor de Internet, cel mai probabil acest procent a crescut la un nivel cat mai apropiat de 100%. In aceste conditii, inexistenta unui design de site care sa poata fi accesat si de pe un smartphone prezinta un handicap imens in ceea ce priveste relatiile cu clientii, si acest lucru se poate traduce doar prin pierderea clientilor si scaderea cifrei de afaceri.

La fel cum am mentionat anterior, evolutiile tehnologiei au permis lumii sa devina din ce in ce mai conectata pe zi ce trece, astfel ca odata ce apare un dispozitiv nou, acesta cel mai probabil are conexiune la internet. Ecranul dispozitivului va trebui sa afiseze orice reclama si orice site web inclusiv pe cel al brandului tau.

ESTE AFACEREA TA PREGATITA SA PRIMEASCA VIZITATORI ONLINE ?

Intuitiv apare in acest moment o intrebare, si anume aceea daca site-ul tau este optimizat in asa fel in cat sa poata fi accesat de pe orice tip de dispozitiv aparut in lume, dar si de pe dispozitivele care se preconizeaza in viitorul apropiat. Pregatirea pentru viitor este necesara, deoarece nu vei avea capacitatea sa iti optimizezi site-ul odata cu evolutiile tehnologice, astfel e mai bine sa fi pregatit pentru ceea ce urmeaza.

Daca vei aplica tactica de a-ti crea un design de site cat mai receptiv posibil, se va ajunge in punctul in care pagina ta web va dispune de o structura fluida, precum si un aspect fluid. Prin termenul de ‘fluid’ putem intelge o structura care se va mula in functie de dispozitivul de pe care este accesata. Astfel site-ul tau isi va modifica dimensiunile si aparentele astfel incat sa fie un ‘perfect fit’ pentru orice dispozitiv care doreste sa il acceseze.

Nu doar ca aspectul va avea de castigat daca fluiditatea va fi un “feature” implementat de web site-ul tau, dar si timpul de acces va cunoaste o diminuare semnificativa, Motoarele de cautare cauta acesti timpi redusi de acces, astfel ca pagina ta va fi printre favoritele motoarelor de cautare. Este o situatie win-win, si tot ce trebuie sa faci este sa ai un web design pregatit pentru asa ceva.

CE PUTEM FACE PENTRU TINE…

Cando media se va face sigur de faptul ca nu conteaza mediul din care se va accesa site-ul tau, el va functiona in mod corect si complet. Oamenii tind sa utilizeze device-urile cu acces la internet din ce in ce mai des, astfel fie ca un potential client se va afla in parc la plimbare, sau intr-o calatorie cu trenul, sau chiar in pat inainte de a adormi, cu siguranta el va dori sa acceseze site-ul tau, iar tu trebuie sa fi constient de acest lucru. Scopul companiei noastre este acela de a asigura clientilor tai o experienta placuta prin intermediul unui aspect dragut al site-ului, atunci cand ei il acceseaza. La urma urmei, o prima impresie buna, va pune prima caramida pentru niste trepte pe care vei putea urca impreuna cu clientul tau, spre o relatie de afaceri cat mai benefica pentru amandoi. Facilitatea de accesare a web site-ului tau poate pali in fata oricarui alt factor si poate fi temelia loialitatii reciproce care ar trebui sa existe intre un utilizator si compania ta.

Pentru a putea fi sigur ca siteul tau dispune de un aspect placut si ca ofera o experienta pozitiva vizitatorilor lui, poti sa creezi o lista pe care se pui niste obiective de indeplinit. Un fel de to-do list pe care sa iti treci actiunile necesare optimizarii designului siteului tau. Brandion iti ofera o lista care cu siguranta acopera toate directiile necesare astfel incat brandul tau sa fie promovat intr-un mod placut pe pagina ta.

DESIGN USOR ADAPTABIL – Daca apelezi la compania noastra, ne asiguram ca pagina ta web se va putea adapta oricarui dispozitiv de pe care aceasta va fi accesata, indiferent de dimensiunile ecranului de care dipsune respectivul dispozitiv.

Cum spuneam, acesta este primul pas in realizarea unui design placut al site-ului tau.

PERFORMANTE ACCESIBILE – De retinut faptul ca unii utilizatori ai serviciilor de telefonie mobila, nu dispun de viteze foarte mari de internet sau de capacitatea de a incarca pagini care contin imagini sau fisiere de dimensiuni ridicate, astfel incat, expertii nostri iti vor optimiza site-ul in asa fel incat acesta sa poata fi accesat si de pe dispozitivele care au o performanta redusa a internetului.

DESIGN RESPONSIVE – Acesasta se refera la identificarea device-urilor de pe care este accesat site-ul astfel incat, el sa se poata adapta cerintelor respectivului dispozitiv. Daca adaptabilitatea site-ului tau este una ridicata, utilizatorii vor avea doar feedback pozitiv pentru aspectul site-ului iar asta aduce dupa sine o rata de conversie imbunatatita.

LATIME AJUSTABILA – Anterior am adus in discutie faptul ca site-ul tau va trebui sa fie pregatit si pentru eventualele dispozitive viitoare care vor dispune de dimensiuni diferite. Aici este punctul in care tu vei bifa si acest checkpoint de pe lista ta. Pentru a duce la indeplinire caracteristica de ajustabilitate a site-ului tau, profesionistii nostri utilizeaza o grila care se bazeaza pe procente diferite, in functie de ce exista pe piata si ce va urma sa apara.

MULTE BROWSERE, MULTE PROBLEME –  Exista o multime de browsere populare in lume, si fiecare dintre ele necesita un format putin diferit al site-urilor pe care le acceseaza pentru a le prezenta intr-un mod placut si atragator. Noi te vom ajuta sa iti ajustezi site-ul pentru toate aceste browsere, printre care cele mai cunoscute IE8+, Android de la v2 in sus, iOS, Windows Phone 7, sau browserele mai comune pentru desktop: Safari, Google Chrome sau FireFox.

USABILITY – Pana la urma, tot ce incercam noi la Brandion este sa oferim o experienta placuta clientilor tai in momentul in care acestia acceseaza site-ul oferit de compania ta. De aceea, nu doar aspectul este determinant ci si gradul de dificultate al utilizarii site-ului. Deci oferim un site care va fi usor de parcurs si de navigat astfel incat sa nu creeze dificultati pentru utilizatorii finali.

Afla cum te putem ajuta!

Haide sa lucram impreuna! Suna acum: 0741696041